Кевин Костнър е един от най-разпознаваемите актьори с 40 години стаж

...
Кевин Костнър е един от най-разпознаваемите актьори с 40 години стаж
Коментари Харесай

Той e баща на цели седем деца и е един от най-разпознаваемите актьори с 40 години стаж

Кевин Костнър е един от най-разпознаваемите артисти с 40 години стаж в Холивуд и десетки запаметяващи се функции. Той е и татко на цели седем деца, което е не по-малко виновна роля. И макар че скоро ще навърши 70, към този момент няма никакво желание да се отхвърля от това, което е осмислило живота му - киното.

В края на този месец е премиерата на първата част от Horizon: An American Saga - продукция,  която артистът и режисьор влага цели 38 милиона $ от личното си богатство, с цел да сътвори това, в което в действителност има вяра. Но единствено овациите на кинофестивала в Кан са задоволително доказателство, че всичко си е коствало.

Това не е първият, а следващият рисков ход, който прави в дългата си кариера. И за нито един от тях не съжалява. Въображението му постоянно е препускало, концепциите са се раждали една след друга, а най-уверен в себе си се е чувствал тогава, когато е почнал да слуша сърцето и е спрял да се тормози какво ще кажат другите хора. 

" Имах необикновено невероятен и, в по-голямата си част, хубав живот ", споделя Кевин Костнър в изявление за People. А звездната му кариера започва с непримиримост и ежедневни пътувания до Холивуд, където не познава никого и спи в кемпер. Първите му основни функции бързо го изстрелват на върха, както и режисьорският му дебют с " Танцуващият с вълци " през 1990 година

Този бърз триумф му оказва помощ да повярва в себе си, да придобие убеденост и да знае, че може да разчита както на личните си умения, по този начин и на подкрепата на публиката. И до момента в който някои в сходни моменти си споделят, че могат да вършат каквото желаят, той декларира, че може да прави това, което прави, само че по-добре.

Най-голяма поддръжка при започване на кариерата му му оказва неговото семейство и децата му. Те са наясно с това, че постоянно избира специалността пред персоналния живот, само че в края на деня постоянно е в ролята на техния грижлив татко, предава lifestyle.bg.

Днес това семейство не е както преди десетилетия, тъй като със брачната половинка му завършиха развода си преди към година. А след раздялата Кевин Костнър определя живота си като силна стихия, в която е хванал кормилото за ръководство и няма различен избор, с изключение на да го държи крепко и да продължава в вярната посока.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР